Tria producte local Balear

3.000 ventalls Made in Menorca per refrescar l’estiu

El Consell Insular de Menorca, a través del Servei de Projecció Econòmica, repartirà 3.000 ventalls per refrescar els moments més calorosos de l’estiu. Aquest material forma part de les accions previstes dins el nostre mandat com a Regió Europea de Gastronomia i l’objectiu és la promoció del producte local de Menorca per incentivar-ne la seva compra.

Els ventalls, que són de cartó i orgànics, estan il·lustrats amb dues receptes típiques menorquines: calamars plens al forn i oliaigua amb figues, i estan editats en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Podreu trobar els ventalls, que són gratuïts, a la nova oficina de producte local oberta a Ciutadella, a les diferents oficines de turisme institucionals, als vuit ajuntaments i al Consell Insular de Menorca.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.