Que passa amb els fems a Ciutadella?

Ciutadella no està donant aquest estiu la seva millor imatge de neteja de cara als residents i també als turistes. És més que habitual i freqüent veure papereres atapides, contenidors plens a vessar i amb borses de fems als seus costats a indrets ben cèntrics com la mateixa plaça des Born, alguns amb olors insuportables per mor de la calor… Que passa idò a Ciutadella aquest estiu?

Des del Setmanari El Iris ens hem posat en contacte amb el regidor responsable, que ens explica la seva visió dels fets i les possibles solucions, però el que no es pot negar és que la imatge de Ciutadella i de manera especial el seu nucli antic no és la que tots desitjaríem.

Ciutadella està saturada en tots els sentits, i açò es nota en la circulació de vehicles tant a les carreteres com als carrers principals i no tant principals, la saturació dels aparcaments de les platges, les coes inacabables i també fems i brutor a molts d’indrets, perquè potser els serveis de recollida tampoc poden donar abast davant la gentada que tenim i també perquè hi ha comportaments incívics de gent, comerços, bars i restaurants que treuen els fems fora d’hora i no ho fan davant ca seva, sinó amb la cara de fer-ho davant ca d’altres, com és el cas de la placeta del Roser, on hi ha massa dies amb bosses de fems o cartrons davant una de les papereres quan el que diu l’ordenança és que aquests s’ha de dipositar al costat de la casa o comerç que els genera.

La manca d’efectius en moltes àrees, la manca de vigilància per a fer complir ordenances com la de fems, ocupació de via pública, renous, etc fan que Ciutadella doni una imatge d’abandonament, de deixadesa i que en res beneficia als residents ni als que ens visiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca