Actes 8 Març

Sant Lluís posa en marxa enguany dos nous concursos gastronòmics

 

L’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa enguany dos concursos gastronòmics en el marc de les Festes de Sant Lluís. Per una banda un Concurs de Coques elaborades conjuntament per jubilats i néts i, per altra banda, un Concurs en el marc dels Sopars de Veïns.

CONCURS GASTRONÒMIC DE COQUES DE JUBILATS I NETS
El Concurs Gastronòmic de Coques de Jubilats i Nets s’emmarca en la ja tradicional bereneta de jubilats. En aquest acte s’instaura un concurs de coques que estiguin elaborades entre avis i néts. L’objectiu és fomentar la participació d’avis i nets, a la vegada que es demostra la tradició local amb relació a la gastronomia i plats típics en festes populars.

Les persones interessades han de fer la seva inscripció fins el dia 12 d’agost.

CONCURS GASTRONÒMIC DE SOPAR DE VEÏNS
Els sopars de veïns són actes de gran participació i bon ambient, i enguany s’ha decidit introduir un concurs gastronòmic, amb l’objectiu de fomentar la participació col·lectiva i reviure la tadició local gastronòmica. La temàtica és l’elaboració d’un perol d’alberginia i una coca d’albercoc.

Es poden inscriure tots els carrers que celebrin sopars de veïns de Sant Lluís els dies 17 o 24 d’agost. Els carrers interessants han de fer la seva inscripció fins el 12 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.