Actes 8 Març

Alaior viu l’esport per Sant Llorenç

Continuen les competicions i tornejos esportius amb motiu de les Festes de Sant Llorenç a Alaior. El passat dimarts va tenir lloc a la plaça des Ramal la 12a exhibició d’Aikido, amb més de 14 participants.

D’altra banda, el dijous se celebrà el 32è torneig de Sant Llorenç de partides ràpides d’escacs, amb rècord històric de participació. Cal destacar que entre els participants hi havia tres joves alaiorencs que havien competit al campionat d’Espanya.

El divendres, la plaça des Ramal va acollir el 27è torneig de tennis taula, i el camp de futbol-7 l’exhibició d’agility, on els cans i els seus propietaris es lluïren en una animada jornada.

Finalment, per acabar la primera setmana de celebració de les festes, el circuit Maxi Careras des cós va ser escenari el dissabte del 32è torneig d’automodelisme, que s’allargà quasi fins a mitjanit.

El diumenge matí tingué lloc la 9a edició del campionat de compak Sporting, a l’espai del Camí de Loreto.

Les competicions esportives amb motiu de Sant Llorenç segueixen aquesta setmana amb el partit de futbol de festes entre el CE Alaior i el CE Mercadal, el torneig de billar, el de salt d’obstacles, el de tennis i pàdel i bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.