Avaria en la canonada general de Ferreries que connecta els pous amb el dipòsit municipal d’aigua potable del nucli urbà. Una esllavissada és la possible causa del trencament de la canonada general que ha provocat el tall de subministrament d’aigua potable al nucli de Ferreries.

Els serveis municipals van detectar a primera hora del matí d’ahir diumenge l’avaria d’aigua que afecta la canonada general de connexió entre els pous municipals de Biniatrum i Calafí i el dipòsit municipal del Son Telm.

Des de primera hora es va mobilitzar a la brigada municipal per tal de desbrossar i excavar la zona afectada. L’avaria es troba en una zona de difícil excés per a maquinària d’excavació el que ha fet que les tasques hagin estat més complicades de l’habitual.

A les 12.00h es va dedicirt tallar el subministrament d’aigua potable per tal d’aturar la fuita d’aigua que feia més dificultoses les tasques d’excavació.

A la tarda, es va tornar a donar subministrament durant unes hores per tal de detectar si la fuita venia de davall la roca que s’havia trobat en l’excavació. Retirada la roca es va tornar a realitzar un tall d’aigua per tal de continuar amb les tasques d’excavació fins entrada la nit, quan es van haver d’aturar les tasques de reparació per la baixa visibilitat.

El subministrament s’ha restablert de forma provisional durant la  passada nit, a baixa pressió per tal d’evitar una major pèrdua d’aigua. És possible que durant les estones de més consum alguns carrers pateixin la manca de subministrament a causa d’aquesta falta de pressió. Avui matí es continuaran les tasques de reparació de la canonada afectada el que ha causat un nou tall de subministrament entre les 7.30h i les 8.00h fins que pugui resoldre’s l’avaria.

Des de l’Ajuntament de Ferreries es vol agrair la feina feta per la brigada municipal i la comprensió de tota la població durant la jornada d’ahir i avui matí. A més, es demana a la població que faci un consum responsable de l’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.