Maria Antònia Pons, caixera batlessa, ‘convida’ als alaiorencs a les festes de Sant Llorenç

Queden pocs dies pel cap de setmana gran de les festes de Sant Llorenç, però ahir diumenge ja tingueren lloc dos dels actes principals que donen inici a les festes: Binixems i la convidada a càrrec de la caixera batlessa.

A les 17 h una bona representació de la qualcada va partir cap a l’ermita de Binixems des de l’església de Santa Eulàlia, on varen participar en el tradicional replec i festa de Binixems, sota l’acompanyament musical de la Banda d’Alaior.

Una vegada acabades les dues voltes, la comitiva va davallar cap Alaior amb la imatge de Sant Llorenç. Centenars de veïns i veïnes esperaven amb molta il·lusió a la plaça Constitució per veure passar al carruatge amb el sant, que després de dos anys, tornava a passejar-se pel centre de la població.

La vetllada continuà amb la convidada a càrrec de la caixera batlessa, Maria Antònia Pons, qui animà a residents i visitants a gaudir d’unes festes que, sens dubte, seran molt especials.

Pons, molt emocionada, va voler recordar el moment en què el batle, José Luis Benejam, va proposar-li ser caixera batlessa: «som una dona de reptes i propòsits i quan em van demanar ser sa caixera batlessa ,se’m va posar sa pell de gallina, però no m’ho vaig pensar cap moment. Per jo és tot un orgull poder representar al poble des d’aquest punt».

També va voler agrair al batle, José Luis Benejam, per l’oportunitat de representar a la corporació municipal a les festes, a la seva família per tot el suport, al caixer batle que l’ha precedida, Cristóbal Marqués, per tots els consells i a la resta de la Junta de Caixers per l’ajuda amb tots els detalls d’organització.

A continuació, la Banda de Música d’Alaior delità al públic assistent amb un magnífic concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.