AVALANX, el nou projecte musical d’Isaac Mascaró, sonarà per primera vegada a Menorca a les festes de Sant Llorenç d’Alaior

El divendres 12 d’agost, en un concert organitzat per l’Ajuntament d’Alaior en el marc de les festes de Sant Llorenç, serà el debut del grup musical Avalanx, el nou projecte musical d’Isaac Mascaró Nevado, exdirector de la Banda de Música des Migjorn Gran.

«Aquest serà sens dubte, un dels grans esdeveniments de Sant Llorenç. Un concert únic, energètic, diferent de tot el que s’ha vist i escoltat abans, i amb el que l’Ajuntament d’Alaior hi va creure des del principi per donar el tret de sortida al cap de setmana gran de les festes del poble», ha dit Rafel Quintana, regidor de Festes.

Per la seva banda, Isaac Mascaró, destaca que «estic molt content de poder fer el nostre debut a l’illa a Alaior, poble que sempre ens ha acollit molt bé i que serà ben segur un públic de 10. Vull animar a tothom, residents al poble i de tota l’illa a què coneguin de primera mà que és Avalanx, perquè per definir-ho amb les seves pròpies paraules, hi han d’estar presents».

Quan Mascaró  va deixar la direcció de la banda, poc després que es celebrés el macroconcert de Queen -el concert més multitudinari que s’ha celebrat a Menorca que va reunir unes 10.000 persones al camp de futbol des Migjorn Gran-, va emprendre un nou projecte musical, Avalanx, del qual n’és també el director, acompanyat de 13 músics.

La resposta a què fa o toca Avalanx és complexa. Tan difícil de contestar com què és exactament la “samba”, el producte musical que fa més de 20 anys van crear Isaac i el seu germà Óscar per al final dels jaleos i que, implementat dins de la Banda de Música des Migjorn, tant d’èxit ha tingut a moltes places de l’illa.

Avalanx és un producte musical nou, amb ingredients de música electrònica, però amb la participació d’instruments acústics (saxos, trompetes, trombons, percussions…) i també electrònics (altres percussions, teclats, baix i guitarra elèctrica) que toquen en harmonia.

Ambdós productes (la samba i Avalanx) tenen algunes característiques en comú: tempo àgil, percussions, èxits de la música de ball electrònica, arranjaments musicals -no escoltats mai abans- creats pel director amb la col·laboració del seu germà, interacció constant amb el públic, que en diverses ocasions es converteix en un músic més, solos, coreografies, moviments i molta energia dalt l’escenari

Avalanx ha tocat ja diverses vegades a Mallorca -una d’elles a Trui Son Fusteret davant de milers de persones, dins del The Dream Island Festival- i també a Suïssa, al teatre del Villars Palace. Aquesta serà la primera vegada que sonaran a Menorca.

El concert, d’entrada gratuïta, començarà a les 23 h. Després, la festa del divendres de Sant Llorenç continuarà amb DJ Ivan Belier, i amb un passacarrers amb Bon Ball Tenim i s’Esclat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.