Finalitzen les contractacions del projecte SOIB Reactiva Maó 2021, en el qual han participat, durant sis mesos, 17 treballadors i treballadores Les regidories responsables han impulsat les actuacions, centrades en la realització d’obres i serveis d’interès general i social

 

El Programa SOIB Reactiva 2021 ha permès finançar —a través del projecte REACTIVA MAÓ 2021— la contractació, per part de l’Ajuntament de Maó, d’un total de 17 persones aturades del municipi. Durant sis mesos, aquest personal ha fet feina a diferents departament municipals, en qualitat d’auxiliars administratius/ives, conserges, operaris/àries de manteniment i ajudants de zelador/a, entre d’altres.

El col·lectiu beneficiari de les contractacions han estat treballadors i treballadores desocupats, distribuïts en tres línies d’actuacions: joves menors de 30 anys inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil; persones de 30 anys o més en situació d’atur de llarga durada; i persones de 30 anys o més que no estiguin en situació d’atur de llarga durada.

El Servei de Formació i Ocupació ha gestionat i coordinat tot el projecte, sota la responsabilitat directa del tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes Vivancos. Per altra banda, les regidories responsables han impulsat les actuacions, centrades en la realització d’obres i serveis d’interès general i social als diferents centres municipals; totes han comptat amb la tutorització del personal municipal expert en cada matèria.

Amb els projectes d’ocupació de l’Ajuntament de Maó, s’estan complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030: l’ODS 8 – Treball digne i creixement.

La subvenció total que rebrà l’Ajuntament de Maó serà de 151.603,79 €; i l’aportació municipal serà de 56.456,95 €. El programa SOIB Reactiva 2021 està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social i la Conferència Sectorial.

L’Ajuntament de Maó fa arribar a tot aquest personal treballador el seu agraïment més sincer per la bona feina realitzada durant els sis mesos; i, per descomptat, també encorat-ja totes aquestes persones a seguir endavant i a complir els seus objectius laborals i per-sonals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.