“La Alcaparra” guanya el Concurs de Paelles del Casino 17 de Gener Cala en Carabó queden segons

El passat diumenge dia 7 d’agost es van reunir unes 500 persones al Palmerar de Cala en Blanes, durant la celebració del tradicional Concurs de Paelles que organitza el Casino 17 de Gener de Ciutadella, el qual arribava a la 30ena edició. Ja des de bon matí va regnar el característic ambient de bulla i germanor que acompanyava l’esdeveniment.

El grup guanyador  va ser el de “La Alcaparra”, liderat per Javier Pimentel i Pablo Aldaz. El seu arròs, una Paella mixta de marisc i pollastre, va ser mereixedor de la “Paella d’argent” , D’altra banda, el grup “Cala´n Carabó”, capitanejat per Pau Marquès Seguí i Toni Mercadal Sarris, els quals van cuinar un sorprenent Arròs amb ceviche de llobarro i gambes vermelles,  van quedar en segona posició, guanyant la “Paella de bronze”.

Els dos grups guanyadors també es van dur respectivament uns lots, cedits per Sa Cooperativa del Camp de Menorca i altres regals. Donada la gran qualitat en els arrossos presentats en aquesta edició, el jurat va trobar convenient atorgar una menció honorífica al grup “Palancas F.C”, de Sebastià Moll Sánchez i Gabriel Anglada Gelabert.

La resta de grups participants amb una participació de vint i un, a part de la paella de la Junta Directiva del Casino 17 de Gener (aquesta fora de concurs), van rebre un obsequi de participació. També es van fer varis sortejos entre els assistents per gentilesa d’empreses col·laboradores que fan possible que aquest concurs es pugui dur a terme.

En general, el nivell gastronòmic de les paelles participants va ser bastant alt, fet que com sempre dificulta les puntuacions. Hi ha que mencionar l´esforç per al Jurat al tenir que tastar vint i una paelles de totes les varietats, però al final  desprès d’una escrupolosa valoració i posterior deliberació decidien finalment per unanimitat, la proclamació del primer i segon classificat, més la menció honorífica.

El Casino 17 de Gener vol agrair la col·laboració dels membres del Jurat d’aquesta edició: Santi Taura, reconegut xef amb estrella Michelín, Lucas García Montaner, CEO del Grup Moga i també cuiner; Bep Allès, president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears i director del Setmanari El Iris; José Bosch, president de l´Associació d´Hosteleria i Restauració de Menorca-CAEB, Eva Ferrás de Diego, cuinera i Toni Pons Bosch, vicepresident del Casino 17 de Gener.

El Casino 17 de Gener ha comptat  amb el patrocini i col·laboració de: Ajuntament de Ciutadella, Consell Insular de Menorca, Fra Roger, Balearia, Lago Resort Hotels, Gin Xoriguer, Supermercats Diskont, Sagitario Hotels, Sa Cooperativa del Camp, Formatges Quintana, Comercial Florit – Distribuidora de Molino Roca Arroz de Valencia, Bar Ulisses, Anglada Manufacturas de la Madera, Avarca Pons, Prisma, Construtot Bagur,  Setmanari El Iris, Foodies on Menorca i Bar des Casino Nou. Vagi aquí el nostre més sentit i públic agraïment per les seves respectives aportacions que han fet possible que el Concurs hagi estat tot un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.