Tria producte local Balear

L’OCDE preveu una pèrdua de l’impuls del creixement de l’economia espanyola La institució també calcula deteriorament econòmic als països europeus com el Regne Unit o Alemanya o als Estats Units

 

ACN Barcelona – L’índex composat d’indicadors líders (CLI) que fa servir l’Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) per a fer prediccions, mostra una pèrdua d’impuls del creixement de les economies més desenvolupades, inclosa l’espanyola. Aquest indicador, que proporciona senyals de la possible evolució de l’economia, s’ha situat en 98,83 punts al juliol, prop de tres dècimes menys que el mes anterior i 2,21 menys que el que es va registrar l’any passat. Pel que fa a la valoració general pels 34 països membres de l’OCDE, és de 99,18 punts, dues dècimes menys que al juny i 2,72 punts menys que l’any passat.

Les previsions també són de deteriorament de creixement als Estats Units, al Canadà i al Regne Unit  i a Alemanya mentre que la Xina mostra un lleuger descens i l’Índia, senyals d’estabilització.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.