Menorca Lines posa en marxa la campanya Mallorca Day Pass Alta velocitat marítima entre Ciutadella i Alcúdia, per anar i tornar el mateix dia

Com a part d’un ampli programa d’accions comercials, Menorca Lines posa en marxa, en plena temporada turística, la campanya Mallorca Day Pass que millora la mobilitat entre les illes a preus molt competitius.

Es tracta d’una de les diverses campanyes de promoció i nous productes que es posaran a la venda els propers dies, accessibles des de la web menorcalines.com, a les taquilles de la naviliera ia agències de viatges associades.

Mallorca Day Pass es converteix així en un producte estrella i una proposta de connectivitat marítima entre Ciutadella (Menorca) i Alcúdia (Mallorca), que permet als menorquins desplaçar-se a l’illa veïna, i tornar-hi el mateix dia. Aquest és, sens dubte, un dels avantatges principals del Mallorca Day Pass , que es basa en una solució horària que permet gaudir de tot un dia a Mallorca, i que forma part de la proposta de valor diferencial boutique i de millora local de la naviliera balear Menorca Lines by Trasmapi.

Mallorca Day Pass permet als menorquins que triïn aquest producte, embarcar amb el seu vehicle a les 09.00 del matí al port de Ciutadella, i tornar a les 20.30 des d’Alcúdia (fins i tot a les 22.00 els diumenges), i tot des de 17,50 € (preu resident Balear).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.