La cuina que no hem de perdre Xerrada gastronòmica de Bep Al·lès avui a les 21,00 h a Ferreries

Dins el cicle de conferències “Xerrades a la Fresca” que promou Pere Fraga amb el suport de l’Ajuntament de Ferreries, Agenda 21 i Ferreries Tot l’Any,  es celebrarà avui vespre a les 21,00 h a Ses Fonts d’Enfora la xerrada “La cuina que no hem de perdre” a càrrec de l’editor de la revista DFerreries i periodista i escriptor gastronòmic, Bep Al·lès, que ens aportarà la seva visió sobre la cuina menorquina, aquells plats de cuina tradicional que estam perdent i també la manca de plats de cuina menorquina a les cartes dels restaurants i gastrobars de l’illa, cosa, que veu de manera preocupant.

Al·lès parlarà de cuina i de rebosteria, tot aportant coneixements i vivències personals, tot intentant de fer una xerrada amena i que s’interactiu amb el públic present, que ha d’aportar també la seva visió, perquè recuperar o deixar que no es perdi la nostra cuina és una feina de tots i totes, tant dels que som ciutadans i ciutadanes d’apeu com de les Administracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca