La revista DFerreries de Sant Bartomeu ja es troba a la venda

Des d’avui matí, la revista de les Festes de Sant Bartomeu de DFerreries ja es troba a la venda a Sa Llibreria de Ferreries, D Pons i Xoc al preu de 7 euros.

Es presenta una edició acurada, on a més dels continguts els editors han cuidat de manera especial els materials de publicació, presentant una revista molt ben impresa a tots els nivells i amb continguts ben interessants.

Des de Setmanaris i Revistes SL, editors de la revista mensual DFerreries, es reconeix el gran esforç fet cada mes en treure la publicació local, i també que es va editar l’any passat l’extra de Sant Bartomeu, amb la  pandèmia, malgrat no haver-se celebrat la festa.

Els que viuen fora de Ferreries i estan interessats en adquirir aquesta revista poden contactar amb Setmanaris i Revistes, on els informaran, al tel 971 38 29 20 els matins.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.