L’Ajuntament de Ciutadella atura temporalment les dutxes i rentapeus de les platges de Ciutadella com a mesura d’estalvi d’aigua al municipi.   Una decisió que es pren després de dos mesos i mig sense pluja

L’Ajuntament de Ciutadella, tot i no tenir problemes de subministrament d’aigua potable, ha decidit deixar sense servei de manera temporal les dutxes i els rentapeus de les platges de Ciutadella com a mesura d’estalvi, contra el malbaratament d’aigua potable i per consciència ambiental.

Des del consistori es considera que és un servei del qual es pot prescindir en la tessitura actual en què fa més de setanta-cinc dies que no plou a Ciutadella.

Les platges que disposen actualment de dutxes i rentapeus són Cala en Blanes, Platja Gran, sa Caleta, Santandria, Cala Blanca, Cala en Bosc i Son Xoriguer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca