Les Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears a Menorca tindran lloc el 15 i 16 de desembre Les jornades serviran per exposar les troballes i les investigacions naturalístiques d'aquests darrers anys, divulgar les activitats al públic en general, estimular l'intercanvi d'experiències i aportar informació sobre temes relacionats amb el medi ambient.

 

Les Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears celebren la vuitena edició, que comptarà a Menorca amb sessions els dies 15 i 16 de desembre de 2022. Aquestes conferències científiques organitzades per la Societat d’Història Natural de les Balears (SHNB) en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, el Govern balear i l’Institut Menorquí d’Estudis, i que comptaran amb jornades organitzades a cadascuna de les illes entre el 23 de novembre de 2022 i el 24 de gener de 2023, tenen com a objectiu oferir un espai perquè investigadors i naturalistes puguin conèixer els treballs científics que tenen com a denominador comú les Illes Balears.

Així, els i les naturalistes podran conèixer quins treballs es fan en altres camps diferents dels seus, ja que els aspectes ambientals són especialment sensibles a la integració dels coneixements d’àmbits aparentment distants. Les jornades serviran per exposar les troballes i les investigacions naturalístiques d’aquests darrers anys, divulgar les activitats al públic en general, estimular l’intercanvi d’experiències i aportar informació sobre temes relacionats amb el medi ambient.

Dates de les jornades

Palma: 23, 24 i 25 de novembre de 2022, a la UIB.
Maó: 15 i 16 de desembre de 2022, a l’IME.
Eivissa: 19 i 20 de gener del 2023, a la seu d’Eivissa i Formentera de la UIB.
Formentera: 23 i 24 de gener de 2023.

A més de les exposicions dels i les inscrites, les jornades comptaran amb més d’una dotzena de conferències convidades i una taula rodona on es debatrà sobre com mitigar el canvi climàtic i el seu efecte en la gestió de la natura a les Illes Balears. Entre els participants d’aquesta taula rodona hi haurà representants de la SHNB, dels consells insulars de cada illa, de la Dir. Gen. de Biodiversitat, Dir. Gen. R+D+I, UIB i del GOB.

Premi de les Jornades

Amb la intenció d’incentivar la investigació de joves científics, el comitè organitzador atorgarà també un premi dotat amb 300 euros per a la millor comunicació presentada entre els estudiants inscrits a les Jornades.

Inscripcions obertes

La inscripció a les jornades sense comunicació es podrà fer fins al dia 15 de novembre de 2022. Amb la inscripció es donarà un certificat d’assistència, amb el còmput total d’hores de les Jornades i/o certificat de presentació de comunicacions.

Per acabar de formalitzar la inscripció caldrà enviar el justificant de pagament i, si escau, el justificant/certificat d’estudiant, a través del formulari d’inscripció publicat a la pàgina web de la Societat d’Història Natural de les Illes Balears.

Més informació i inscripcions aquí.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca