Tot a punt per al XXIV Concert Líric de Sant Llorenç amb Simón Orfila, Aya Wakizono, Alba Martínez i Aquiles Machado

La soprano Alba Martínez, el tenor Aquiles Machado i la mezzosoprano Aya Wakizono seran els cantants de primer ordre que acompanyaran a Simón Orfila, avui vespre, en una de les cites més esperades de tot l’any, el Concert Líric de Sant Llorenç, que arriba aquest any a la seva 24a edició.

El recital, organitzat per l’Ajuntament d’Alaior, és ja un esdeveniment imprescindible en les programacions estivals d’Alaior.

Va ser presentat ahir matí pel batle, José Luis Benejam, Tiago Reurer, regidor de Cultura, Simón Orfila, Antoni Pons Morlà, el director d’orquestra, i els cantants.

«Simón Orfila és, sens dubte, un dels alaiorencs més destacats, per la seva activitat i per la seva projecció, i per dur el nom d’Alaior a tot el món. Li vull agrair que ens ajudi a introduir-nos any rere any dins aquest món tan espectacular com és la lírica», ha dit el batle.

Finalment, també ha volgut agrair a tots els artistes i a Pons Morlà la seva complicitat i col·laboració, sense el qual seria impossible organitzar aquest esdeveniment.

Per la seva banda, Simón ha presentat als artistes que l’acompanyaran. «Aquiles Machado, tenor i gran amic meu, és la tercera vegada que participa en un concert líric de Sant Llorenç. Alba Martínez, a qui vaig escoltar cantant la Flauta Mágica, i volia que una soprano interpretés aquesta àrea al concert. És una jove promesa amb un gran futur. Finalment, Aya Wakizono, amb qui vaig cantar Nabucco a Alemanya, és una mezzosoprano amb una gran carrera internacional».

«Els artistes hem de posar el que nosaltres puguem per ajudar, amb la nostra veu, amb el nostre art», ha afegit Orfila.

El repertori constarà de dues parts. Una primera d’òpera, i una segona de cançons populars de sarsuela i alguna sorpresa de cançó menorquina.

Quasi un milenar són les entrades que ja s’han venut pel concert. Tots els beneficis aniran destinats a Creu Roja.

Els interessats encara poden comprar entrades a través de la web giglon.com o a taquilla.

El concert, que se celebrarà al pati de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia, començarà a les 21.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.