Pregària missionera Dalt el Toro i fira missionera as Migjorn Gran

Foto: Bisbat de Menorca

Un any més el Santuari de la Mare de Déu del Toro ha acollit la pregària missionera. Es tracta d’una trobada molt especial per a pregar per als  missioners menorquins i posar en valor la gran tasca evangelitzadora i social que realitzen arreu del món.

El missioner ciutadellenc, Xec Marquès. Foto: Bisbat de Menorca

Hi van participar fidels dels diferents pobles de Menorca, juntament amb religiosos i religioses de la nostra Diòcesi. També es va comptar amb la participació del missioner Xec Marquès, el qual va agrair a tots els presents el seu suport a la missió i la seva presència a la pregària cada estiu. Es van compartir moments de reflexió, pregària, cants de Taizé i d’acció de gràcies a la Mare de Déu. L’Administrador diocesà, Mn. Gerard Villalonga, va manifestar que tots els batejats esteim cridats a la missió, a donar a conèixer l’amor de Déu.

Foto: Bisbat de Menorca

Demà, dissabte 13 d’agost, tindrà lloc la tradicional fira missionera. A partir de les 20.30 h a “Sa Plaça” des Migjorn Gran, venda de menjar a benefici del missioner menorquí Xec Marquès. Tot seguit, a les 21 h, actuació musical del grup Eva Pons Trío. En Xec Marquès és missioner salesià a l’Àfrica des del 1993. Aquests anys es troba al Senegal, on els salesians tenen una escola de formació professional d’uns 200 alumnes.

 

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca