Pregària missionera Dalt el Toro i fira missionera as Migjorn Gran

Foto: Bisbat de Menorca

Un any més el Santuari de la Mare de Déu del Toro ha acollit la pregària missionera. Es tracta d’una trobada molt especial per a pregar per als  missioners menorquins i posar en valor la gran tasca evangelitzadora i social que realitzen arreu del món.

El missioner ciutadellenc, Xec Marquès. Foto: Bisbat de Menorca

Hi van participar fidels dels diferents pobles de Menorca, juntament amb religiosos i religioses de la nostra Diòcesi. També es va comptar amb la participació del missioner Xec Marquès, el qual va agrair a tots els presents el seu suport a la missió i la seva presència a la pregària cada estiu. Es van compartir moments de reflexió, pregària, cants de Taizé i d’acció de gràcies a la Mare de Déu. L’Administrador diocesà, Mn. Gerard Villalonga, va manifestar que tots els batejats esteim cridats a la missió, a donar a conèixer l’amor de Déu.

Foto: Bisbat de Menorca

Demà, dissabte 13 d’agost, tindrà lloc la tradicional fira missionera. A partir de les 20.30 h a “Sa Plaça” des Migjorn Gran, venda de menjar a benefici del missioner menorquí Xec Marquès. Tot seguit, a les 21 h, actuació musical del grup Eva Pons Trío. En Xec Marquès és missioner salesià a l’Àfrica des del 1993. Aquests anys es troba al Senegal, on els salesians tenen una escola de formació professional d’uns 200 alumnes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.