Ciutadella incorpora un nou servei de neteja

El servei de neteja de l’Ajuntament de Ciutadella compta amb una nova màquina fregadora per millorar la neteja amb aigua del casc urbà.

Aquesta adquisició suposarà una millora mediambiental notable, tant per les baixes emissions de gasos com pel seu consum d’aigua reduït. La fregadora permet el reciclatge d’una part important de l’aigua emprada, augmentant, per tant, la seva autonomia i consumint menys aigua.

L’aparell, que ha suposat una inversió de 181.413,90 €, significarà una millora considerable del servei per les prestacions de la màquina i la seva capacitat de netejar, fregar i aspirar en una sola operació.

Amb aquest nou servei l’Ajuntament incrementa els recursos destinats a neteja, en la línia de les actuacions dutes a terme aquest estiu i que inclouen altres millores com un servei nocturn de neteja al centre històric, increment de desbrossament i un servei de neteja en horari de capvespre a urbanitzacions

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.