Tria producte local Balear

Maria Gornès, del Club Nàutic Ciutadella, participa al Mundial Juvenil Ilca4

La regatista del Club Nàutic Ciutadella Maria Gornès ja és des de divendres a Vilamoura (Portugal), a on a partir d’aquests pròxims dies participarà en el Mundial Juvenil Ilca4 que s’hi celebra allà. Després d’un estiu de concentracions i entrenaments intensos amb la selecció a Gornès li arriba el moment de xalar competint entre els millors del món.

Entre divendres i dissabte ha estat el moment de la paperassa i de les medicions a Vilamoura, abans de donar el sus al Mundial. I demà diumenge viurà Maria Gornès (CN Ciutadella) la cerimònia d’apertura i la desfilada de seleccions nacionals, abans de començar la competició dilluns dia 15 i que es perllongarà fins al pròxim dissabte dia 20 d’agost, una setmana complerta.

Maria Gornès ha viatjat a Vilamoura amb la màxima il·lusió i ganes de xalar, donar-ho tot i fer el seu millor paper possible, conscient del nivell espectacular que es trobarà en aquest Mundial Juvenil Ilca4 de Portugal.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.