Maria Gornès, del Club Nàutic Ciutadella, participa al Mundial Juvenil Ilca4

La regatista del Club Nàutic Ciutadella Maria Gornès ja és des de divendres a Vilamoura (Portugal), a on a partir d’aquests pròxims dies participarà en el Mundial Juvenil Ilca4 que s’hi celebra allà. Després d’un estiu de concentracions i entrenaments intensos amb la selecció a Gornès li arriba el moment de xalar competint entre els millors del món.

Entre divendres i dissabte ha estat el moment de la paperassa i de les medicions a Vilamoura, abans de donar el sus al Mundial. I demà diumenge viurà Maria Gornès (CN Ciutadella) la cerimònia d’apertura i la desfilada de seleccions nacionals, abans de començar la competició dilluns dia 15 i que es perllongarà fins al pròxim dissabte dia 20 d’agost, una setmana complerta.

Maria Gornès ha viatjat a Vilamoura amb la màxima il·lusió i ganes de xalar, donar-ho tot i fer el seu millor paper possible, conscient del nivell espectacular que es trobarà en aquest Mundial Juvenil Ilca4 de Portugal.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca