Més de 1.500 persones brillen a la Lluna Plena L´esdeveniment no competitiu aconsegueix el seu rècord de participació

Sant Climent es va omplir aquest divendres no només de raigs de lluna plena. Els frontals i les llanternes de les més de 1.500 persones que van prendre part a la segona edició de la Lluna Plena d’Agost que va oferir un recorregut de 8,5 quilòmetres sense cap tipus de pressió competitiva més enllà de passar-ho bé compartint recorregut amb família i amics. Un esdeveniment que, organitzat per Elitechip, l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Climent, Ajuntament de Maó i el Casino Sant Climent, va complir amb escreix les expectatives oferint esport, diversió, cultura i una bona estona de rock a càrrec de la banda menorquina del moment, Pèl de Gall.

Poc abans de les 21 hores el pàrquing de Sant Climent estava ple de corredors i corredores amb més o menys experiència, però amb moltes ganes d’aprofitar la brisa del sud que va fer més agradable el passeig. Hi va haver qui va córrer prenent-s’ho com una cursa més i regalant una arribada a meta ràpida, encara que la majoria va optar per triar un ritme còmode. On tots van coincidir va ser al somriure en arribar a meta. Pel camí, l’organització va il·luminar els talaiots de Torelló i especialment el Talatí de Dalt, on els propietaris van donar totes les facilitats perquè els participants poguessin gaudir de la visita.

En arribar a meta, els participants van tenir les comoditats necessàries per dutxar-se i preparar-se per al concert de Pèl de Gall que no va defraudar fins ben entrada la matinada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.