Tornen els batejos submarins al Club Nàutic Ciutadella


Després d’un parell d’anys sense fer-ho per culpa de la pandèmia del coronavirus, la secció de submarinisme del Club Nàutic Ciutadella va poder tornar a organitzar aquests passats dies la jornada de portes obertes de batejos a la mar, una de les activitats sempre més emocionants i emotives de les que es celebren a Es Nàutic.

Van ser 13 els participants que van voler estrenar-se en el nostre fons marí de la mà del CN Ciutadella, amb l’instructor del club, Julián Rodríguez, i amb la col.lboració d’altres submarinistes de la secció del club presidit per Salo Moll.

L’activitat va ser tot un èxit i tothom va quedar molt content amb l’experiència viscuda amb la gent del CNC. Fins i tot hi va haver participants que ara es treuran la titulació de submarinisme, a partir d’aquest bateig.

Aquesta activitat es fa un dia a l’any de forma totalment altruista, amb la col.laboració del Club Nàutic Ciutadella.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca