Un total de 23 artistes arriben a la segona jornada de ‘Vespres d’art a baixamar’ a Maó, que es trasllada als dijous Vist l’èxit obtingut per la primera jornada, al moll de Ponent, l’activitat es trasllada ara al moll de Llevant, entre la costa d’en Reynés i la costa de Corea

 

El proper dijous torna una altra jornada dels ‘Vespres d’art a baixamar’, de l’edició corresponent al 2022. Participaran en aquesta edició un total de 23 artistes plàstics, un grup de música i dues ballarines professionals, que duran a terme una performance.

Aquesta segona jornada s’ha traslladat a un dijous d’agost, per seguir els objectius marcats per l’Ajuntament relatius a poder fer que aquestes activitats puguin ajudar a dinamitzar la rada maonesa durant els dies que no cauen en cap de setmana.

Vist l’èxit obtingut per la primera jornada, al moll de Ponent, l’activitat es trasllada ara al moll de Llevant, entre la costa d’en Reynés i la costa de Corea.

Prendran part en aquesta segona jornada els/les artistes següents:

Leonardo Lucarini, Emilia Durka, Marianela Gallardo, Clara Garriga, Jaume Bagur, Elsa Pons, Julia Meliá Bagur, “Sr. Esbozo” (Marc Ontiveros), Lina Olives, Tòful Gomila, Davide, Gracia. Menorca, Clara Gardés, Carlos Mascaró, Francesc Florit Nin, Gloria Esbert, Enric Servera, Kaori, Martin Vidal, Úrsula Mascaró, Roser Gomila, Verónica Moreno i Rut Fortuny.

Després de sorprendre amb un gran drac a la primera jornada, aquesta segona s’ha previst una performance a la qual dues ballarines professionals, Doryan Suárez i Ester Van Walre, dansaran i pintaran amb els seus cossos sobre un gran llenç. Aquesta activitat està previst que es pugui repetir en dues ocasions, a les 20.30 i a les 22.30 h.

La jornada també comptarà amb un espai infantil, que permetrà que els més joves puguin tenir un contacte directe amb l’art, gràcies a la col·laboració de l’Ateneu. També hi haurà música en directe per acompanyar la vetlada, amb el grup Àngels Anglada i Pau Pons.

El regidor de Dinamització Econòmica, José Manuel García, destaca que “després de la bona acollida de la primera jornada, crec que la gent de Maó i la gent que ens visita ja tenen marcada aquesta activitat, dins el calendari estival, com una cita indispensable”; i afegeix: “esper que la afluència segueixi a l’alça”.

Per altra banda, el regidor també vol agrair l’esforç de tot el personal voluntari i del conjunt d’artistes participants perquè les vetlades surtin el millor possible, agraïment que fa extensiu a la col·laboració que aporta Autoritat Portuària, que, sens dubte, és una peça indispensable de tot aquest engranatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.