Un programa de festes de Sant Bartomeu carregat d’actes per a totes les edats Aquest dimecres a les 21h al Pla de l'Església s'hi farà la III Trobada de Fabiolers de Menorca que inclourà un homenatge a Llorenç Moll, "Caldano"

 

El passat dijous fosquet a la terrassa de l’Auditori de Ferreries es vivia un ambient d’il·lusió i festivitat. Després de dos anys sense poder celebrar les festes de Sant Bartomeu, aquestes tornen a la normalitat repleta d’activitats incloses al programa de festes.

Entre les activitats que formen part del programa trobam activitats pels més petits com són el taller de cavallets i estels, el de capellets i plomalls, la festa infantil Memorial Martí Martí Cardona, l’espectacle infantil a càrrec del grup d’animació de l’Hotel Melià Cala Galdana i l’espectacle Un Tren de Cançons! amb Jordi Tonietti i companyia.

Pel que fa a les activitats esportives, un any més l’agenda està plena entre el torneig de pàdel, el torneig de vòlei platja, els Tie-Breaks de tennis, les partides ràpides d’escacs, el torneig de futbol juvenil Joan Mascaró, la cursa d’atletisme de Sant Bartomeu, la cronoescalada de s’Ermita, el tir al plat i la travessa en windsurf Memorial Miquel Marquès (Quelet).

A més el programa es complementa amb un seguit d’activitats culturals i socials com són la bereneta de coca i xocolata del club de jubilats, el replec de cavalls, l’actuació musical a càrrec de No hi som tots i Tita Servera, el lliurament del XLIII Premi Sant Bartomeu de pintura, la inauguració de l’exposició de Sant Bartomeu 2022 “Els Fabiolers”, el cinema a la fresca a l’Auditori, el correfoc i la batucada, la missa i el berenar a l’Ermita, el concert a càrrec de Figues d’un altre paner, el ball amb el discjòquei Chicha, l’actuació del grup Arrels de Menorca, la III Trobada de Fabiolers de Menorca Homenatge a Llorenç Moll, “Caldano”, el concert de la Banda de Música de Ferreries, el glosat, el XIV Campionat del Món de Truc, el concert líric amb Ángela Lorite, Jeroboam Tejera i Toni Pons, el concert jove amb Adala i Back Yaad, el concert de Guiem Soldevila, la gimcana sobre costums, protocols i tradicions, els sopars populars, la cantada arreu del poble i el lliurament del premi del concurs de mostradors.

Els actes protocol·laris que començaran amb el Pregó de Festes a càrrec de Tònia Coll Florit i el posterior concert de la Banda Municipal, s’acompanyaran de tot un seguit d’actuacions musicals que es repartiran al llarg dels 4 dies com són: el ball de caixers amb Blue Moon, la revetlla de Sant Bartomeu amb Black Pearl i RockSons, l’actuació musical del grup Eva Pons Trio, la revetlla amb Dj Bauxa de Ritmo Menorca, el concert dels grups Pèl de Gall i Ocults.

Aquest any, finalment, la festa de l’escuma canviarà d’ubicació. Des de l’Ajuntament de Ferreries es creu convenient la necessitat que aquesta sigui de menors dimensions tenint en compte el període de sequera que viu Menorca en aquests moments. I aquesta serà per als més petits.

Les festes acabaran amb la Traca final de festes i la gran revetlla popular amb Huracan i Ritmo Menorca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca