Mala sort per Maria Gornès en la primera jornada del Campionat del Món

Mala sort i molta per la regatista del Club Nàutic Ciutadella Maria Gornès en la primera jornada del Campionat del Món que es disputa a Portugal aquesta setmana, entre els millors del món i en un Mundial que es presenta molt complicat per tothom. Gornès va patir un cop fort a la seva embarcació i li van fer inclús algunes ratlles. La representant espanyola del CN Ciutadella inclòs va bolcar en plena competició, amb moltes ones i vent, entre 17 i 19 nusos.

Un mal inici i amb gens de fortuna en aquest debut a un Mundial per Maria Gornès qui, malgrat tot, aquest dimarts té clar que comença de zero, de nou, deixant enrere tot el viscut dilluns.

A Portugal aquests dies les previsions són de molt de vent i ones, molt dolentes per tant, amb pujades i baixades de vent variable, pel que es preveu «un campionat complicat», diu Toni Mascaró, director tècnic del CN Ciutadella. «Es una regatista en progressió. De petita no va anar a cap campionat important, fa un any que està fent coses importants i li falta aquesta experiència de posar call i a més en aquests campionats tothom és molt bo» diu Mascaró.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.