La consellera de Salut i Consum es reuneix amb la nova junta de govern del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, s’ha reunit amb la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, que encapçala el president Carles Recasens, per abordar la situació de l’àmbit sanitari illenc. Entre d’altres qüestions, s’han tractat temes com les accions per incrementar les plantilles de facultatius i les millores a l’atenció primària.

Durant la trobada, la consellera Gómez ha explicat a la nova Junta les principals polítiques sanitàries quant a recursos humans desenvolupades durant els darrers anys a les Balears i que es basen en la recuperació de drets laborals i la fidelització del personal sanitari. Ha expressat que hi ha 5.000 treballadors més en el Servei de Salut que fa set anys i ha assegurat que es continua fent feina en la captació de personal sanitari en tots els àmbits.

Per la seva banda, el president del Col·legi de Metges, Carles Recasens, ha defensat el model del sistema nacional de salut públic, a més de la cooperació amb la sanitat privada.

La consellera Gómez i Recasens han expressat el compromís i la voluntat de col·laboració conjunta per treballar per una sanitat de qualitat i per fer de les Illes Balears una destinació atractiva per al personal sanitari.

A la reunió de feina també han assistit el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Manuel Palomino, i el director general de Prestacions i Farmàcia, Nacho García. Per part del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, el president ha vingut acompanyat pel vicepresident, Alfonso Bonilla; la secretària general, Rosa M. Robles González; la vicesecretària, M. Teresa Janer, i el tresorer, José Antonio Peña.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.