Torna el concert Treu la Llengua 2022 Aquest dissabte, 20 d’agost, l’últim tram de la ronda nord quedarà tallat amb motiu de l’esdeveniment

Suc i Sopes

Miriam Triay- . El grup cultural sense ànim de lucre, format per sis joves ciutadellencs, Més que música, torna aquest estiu amb l’organització d’una segona edició del concert Treu la Llengua 2022. Enguany, l’esdeveniment, promocionat per Direcció General de Política Lingüística, i amb la col·laboració del Consell Insular i l’Ajuntament de Ciutadella, es desenvoluparà a Sa Vinyeta, aquest dissabte, 20 d’agost a les 20h.

Es tracta d’un concert creat i organitzat per poder promocionar la cultura en llengua catalana entre els joves i la cultura KM0, la d’aquí, de casa nostra. Ambdós són objectius necessaris en una societat que cada cop mira més cap a l’estranger. A Menorca tenim una gran cultura, feta amb la nostra llengua, que també s’ha de donar a conèixer i, Més que música, entre altres associacions illenques, aconsegueix donar-li veu.

Així idò, enguany tindrem el plaer de gaudir de tres grups de música de casa nostra en auge i que ja tenen al públic jove ben enganxat. Començant a les 20:45h pel jove grup Suc i Sopes, també present en el festival Pedra en Viuel pròxim 27 d’agost, que enguany va llançar el seu primer disc, ‘Mai me pens’, d’un gran èxit. Seguit del cantautor ciutadellenc cada cop més reconegut, tant en l’entorn illenc com en el de fora -sobretot Catalunya-, Rudymentari a les 22h, i el grup de música ja anunciat en aquest mateix setmanari en diverses ocasions i acabat d’arribar delCanet Rock de Mallorca, Pèl de Gall, a les 23:45h.

L’esdeveniment obrirà les portes a les 20h i les tancarà a la 1:30h de la nit, disposant de barra amb begudes i menjar, però amb un aforament limitat de 1.000 persones. Açò significa que, tot i presentar l’entrada gratuïta, aquesta s’ha de reservar amb antelació. A més d’açò, a l’associació Més que música li ha semblat important ressaltar que “es tallarà l’últim tram de la ronda nord, que va de la caserna de la Guàrdia Civil, a la Portuària antiga”; concretament es tancarà la RC-1 des de les 19:30h de dia 20 d’agost a la 1:30h de dia 21. Un canvi en la carretera necessari per poder gaudir del concert de forma segura i tranquil·la.

Així que ja ho sabeu, aquest dissabte a les 20h a Sa Vinyeta, Ciutadella, tindreu el plaer de xalar de la música més jove i local del moment, amb tres grups que cada vegada tenen més èxit entre el públic menorquí, gràcies a l’associació de joves Més que música. I recordeu que el darrer tram de la ronda nord quedarà tallat durant l’horari en què tindrà lloc l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.