Destinen 1,3 milions d’euros a Maó per finançar 31 places d’estades diürnes i residencials per a persones grans en situació de dependència

El Consell de Govern d’aquesta setmana ha donat a la Conselleria d’Afers Socials i Esports autorització prèvia per tramitar l’expedient de despesa derivat del conveni de col·laboració que s’ha de subscriure amb l’Ajuntament de Maó per a la reserva i l’ocupació d’un total de 31 places d’estades diürnes i residencials per a persones grans en situació de dependència.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà al consistori menorquí un total d’1.348,332,24 € per al finançament de 14 places del centre de dia i 17 places de la residència fins al desembre de 2024.

Aquesta inversió forma part dels convenis que la Conselleria d’Afers Socials i Esports té previst signar amb diferents ajuntaments per a la reserva i l’ocupació de places municipals de centres de dia i de residència per a persones grans en situació de dependència. En concret, la Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà en els pròxims tres anys un total de 31,2 milions d’euros per finançar 314 places residencials i 619 places de centres de dia a diferents municipis de les Illes Balears destinades a atendre gent gran en situació de dependència. Aquestes places formaran part de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.