Úrsula Mascaró presenta la seva segona exposició “Casi Monocromo” a Menorca

Menorca i Maó s’han convertit en els darrers anys en una de les principals capitals europees de l’art. Una faceta de l’illa que es revela també en destacades figures menorquines com Úrsula Mascaró, que després d’estar al capdavant del disseny de les marques Mascaró, Ursula Mascaró i la internacional PrettyBallerinas durant 30 anys ha decidit fer un gir radical a la seva vida i dedicar-se per complet a la seva altra passió, lart.

Després de l’èxit de la seva primera exposició ‘Unitat positiu i negatiu’ a Madrid, ha decidit tornar als seus orígens, “a les meves arrels a Menorca” per presentar la seva segona exposició “Casi Monocromo” que la consolida com una de les artistes plàstiques amb més projecció del proper any.

La inauguració oficial de l’exposició es va realitzar el 21 d’agost passat a Es Castell, on van acudir destacades personalitats de la societat menorquina i on Ursula Mascaró va estar acompanyada dels seus cercles més propers.

L’exposició “Casi Monocromo” estarà a la sala de ses Bruixes, fins al dimarts 30 d’agost de 19,30 h. a 21,30 h.

“Casi Monocromo”

Mascaró va presentar la seva primera exposició a Madrid, “Unidad positivo i negativo”, el mes de maig  i el 21 d’agost es va estrenar a Menorca amb “Casi Monocromo”, un conjunt d’obres marcades pel blau turquesa com a símbol d’enyorança del mar i el or que reflecteix tot allò diví a la terra, la llum, l’abundància…

“L’art és una manera de viure. En una manera de trobar respostes a moltes preguntes. Per això les meves creacions parlen en general de metafísica”, afirma la internacional creadora menorquina. A “Casi Monocromo” també té molt protagonisme la figura de la dona. “Maria de Magdala per exemple, és un llenç com a símbol de la feminitat maltractada històricament. Mentre que La Rosalía s’inspira en la coneguda cantant com a exemple de les dones empoderades”, explica Ursula Mascaró. Una cita ineludible del panorama artístic menorquí per acomiadar l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.