200.000 euros per fomentar la cooperació empresarial i la productivitat a través dels clústers industrials a Balears Els ajuts es podran sol·licitar a partir del pròxim dia 4 de setembre i fins al 4 d’octubre de 2022

 

La Vicepresidència del Govern i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General d’Indústria, ha llançat una nova convocatòria d’ajuts per valor de 200.000 euros destinada al foment de la cooperació empresarial i la competitivitat dels sectors productius empresarials de les Illes Balears.

L’objectiu d’aquesta concessió és donar suport a les entitats perquè puguin avançar en competitivitat i productivitat, afavorir la innovació, el creixement i expansió empresarial i, en definitiva, dotar de capital productiu al nostre territori.

En aquest sentit, es podran beneficiar d’aquesta subvenció els clústers industrials i els centres tecnològics empresarials de Balears que realitzin accions per afavorir el desenvolupament, la modernització, la innovació tecnològica de les empreses, potenciar els seus serveis i finançar adequadament la indústria, amb especial atenció a les empreses de dimensió petita i mitjana.

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha destacat que l’objectiu d’aquests ajuts «és donar suport i afavorir la competitivitat del teixit industrial balear perquè així puguin contribuir a una diversificació econòmica que asseguri l’autoproveïment insular i la creació de llocs de feina estables aliens a la temporalitat».

Seran subvencionables tots els conceptes o activitats que s’hagin executat i pagat entre l’1 de novembre de 2021 i el 31 d’octubre de 2022, ambdós inclosos, i que estiguin relacionats amb despeses de funcionament de les estructures de coordinació i gestió de l’entitat o que estiguin directament vinculades al funcionament ordinari de l’entitat, així com col·laboracions externes, com ara despeses externes de consultoria.

L’import màxim subvencionable serà de 40.000 euros per beneficiari i el termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el pròxim 4 d’octubre.

Les entitats interessades poden consultar les bases i la documentació a presentar a través d’aquest enllaç, https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3105120&coduo=186&lang=ca.

Els clústers han de ser entitats sense ànim de lucre i s’han de caracteritzar per ser una combinació d’empreses i centres de recerca i de formació públics o privats que estiguin involucrats en processos d’intercanvi col·laboratiu que tenguin com a objectiu executar projectes innovadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.