Actes 8 Març

En marxa les feines d’instal·lació de parquet al pavelló del poliesportiu municipal des Castell El canvi del paviment del poliesportiu era una reivindicació de diversos clubs esportius que utilitzen l'espai

 

La setmana passada, van començar les feines d’instal·lació de parquet al pavelló del poliesportiu municipal i a la sala multifuncional, on es duen a terme les activitats dirigides. 

L’actuació té un pressupost de 150.145,84 euros (IVA inclòs) i permetrà substituir l’actual paviment de goma per parquet.

Es preveu que el dia 12 de setembre ja es podrà reprendre l’activitat esportiva al recinte.

Reivindicació de diversos clubs

La regidora d’esports, Irene Triay, ha explicat que “el canvi del paviment del poliesportiu era una reivindicació de diversos clubs esportius que utilitzen l’espai, especialment del Club de Bàsquet Es Castell, perquè ells tenen un equip en una categoria important, com la Lliga EBA”.

Triay també ha assenyalat que “l’any passat ja ho vam intentar programar, perquè és una inversió rellevant, i enguany hem tingut el pressupost per fer-ho. Aquests canvis ajudaran als esportistes a patir menys lesions, perquè està demostrat que el parquet és millor que el paviment que tenim actualment, i açò ens alegra com a equip de govern”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.