Concurs de fotografia: La Menorca que estimam

El GOB Menorca anima a totes les persones amants de la fotografia a presentar-se al concurs que organitzen amb motiu de commemorar enguany els 45 anys de la creació de la secció insular de Menorca. Amb el lema La Menorca que Estimam els ecologistes volen premiar les fotografies que consideri el jurat que millor transmeten els valors naturals que conserva Menorca.

“Menorca manté una biodiversitat i un paisatge remarcables, que ens motiven a seguir treballant per aconseguir l’equilibri entre l’activitat humana i la conservació d’aquests valors ambientals. No volem idò obres de denúncia de la problemàtica ambiental sinó fotografies en positiu que ens animin a tots a seguir endavant molts d’anys més”, asseguren.

El jurat atorgarà tres premis:

Primer premi amb una dotació de 300 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 75 €.

Segon premi amb una dotació de 150 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 50 €.

Tercer premi amb una dotació de 50 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 25 €.

Les imatges s’han d’enviar com arxius adjunts en format jpg al correu electrònic administracio@gobmenorca.com des d’ara fins el 4 de novembre.

El GOB assegura en el seu comunicat de premsa que “voldríem rebre moltes mirades particulars passades pel sedàs de la càmera fotogràfica, per poder evidenciar que tenim una gran riquesa natural que ens envolta, que mereix l’esforç de tothom per a mantenir-la i fer que Menorca sigui un territori amb una elevada qualitat de vida, on les nostres activitats estiguin en harmonia amb el medi ambient”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.