Sánchez obrirà dilluns que ve el curs polític amb una trobada a la Moncloa amb mig centenar de ciutadans Els participants podran expressar "inquietuds i propostes" i el president explicarà l'agenda de l'executiu

 Redacció/Madrid – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, obrirà dilluns que ve el curs polític amb una trobada al Palau de la Moncloa amb mig centenar de ciutadans. Fonts de l’executiu expliquen que es tracta d’un format “inèdit” perquè la ciutadania “exposi les seves inquietuds i propostes al president de forma directa i pública”. Els ciutadans que hi participaran són persones que al llarg de la legislatura o bé han escrit a Sánchez per traslladar-li les seves “inquietuds o reflexions” o s’han interessat en el seu funcionament a través del programa de visites del Palau de la Moncloa. A l’acte, el cap de l’executiu també intervindrà per explicar “les prioritats del govern per als pròxims mesos”.

La moderadora de la trobada serà la periodista Carme Chaparro i, segons les mateixes fonts, dilluns vinent les comunicacions escrites que s’han rebut -250.000 des de l’arribada de Sánchez a la Moncloa- “tindran veu i seran els mateixos autors els que plantejaran les seves reflexions al president”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.