Un estiu per créixer finalitza amb èxit de participació de joves, empreses i entitats A la quarta edició hi ha participat 92 joves d’entre 14 i 17 anys

La quarta edició del programa estiuenc per als joves d’entre 14 i 17 anys de Ciutadella  ”Un estiu per créixer” finalitza deixant bones experiències entre els joves i les empreses participants.

Un any més, joves amb ganes de passar part del seu temps lliure de l’estiu en aprendre activament i no formal han pogut créixer i aprendre en un àmbit del seu interès. El programa està inspirat en la metodologia d’aprenentatge-servei, que fomenta l’oportunitat d’aprendre observant i realitzant accions, a la vegada que els joves fan un servei allà on passen les seves quinze hores setmanals durant un mes.

En aquesta present edició, a més, el programa ha fomentat la iniciativa i aportacions que puguin fer els joves en els seus centres d’aprenentatge, els anomenem ‘projectes de millora’, els quals ajuden a fer que els joves participin de manera més activa a millorar l’entorn més proper on es troben. Aquests projectes poden ser el de preparar i dur a terme un joc o taller a l’escola d’estiu o crear i publicar continguts a les xarxes socials per donar visibilitat en el centre on estan o als productes locals de l’illa.

A diferència d’anteriors edicions s’han ampliat les places disponibles fins a un total de noranta-dues (51 al juliol i 34 a l’agost) de tal manera que tots els joves inscrits han tingut la seva plaça aquest estiu.

En aquesta quarta edició del programa hi han participat un total de quaranta-cinc empreses i entitats col·laboradores més sis departaments de l’Ajuntament de Ciutadella.

Llistat d’empreses, entitats i departaments que hi ha participat:

Centres educatius i esportius: EI Es Poriol, EI Sa Galera, EI Xipell, EI Joguina, EI Borja Moll, Imagine Menorca, Biosport, Club Tenis Ciutadella, Escola Kayak i Escola de Vela del Club Nàutic Ciutadella, Campus futbol atletic, Parròquia Sant Rafel, Talleret Emma, Margalida Florit, Apima mussol, Apima joguina, Apima Borja Moll.

Botigues: Llibreria Pau, Sensacions de Menorca, APP Informàtica, Tien21, Món Natural, Sa Cooperativa, Velos Joan.

Departaments de l’Ajuntament: el patronat d’EI amb EI Roser Gener i EI Es Mussol, oficina de turisme, brigada municipal electricitat, taller mecànica, servei arqueologia Son Catlar, Geriàtric municipal.

Agricultura, ramaderia, jardineria i animals: Nura perruqueria canina, Cavalls Son Àngel, Club hipic, Escola Eqüestre Menorquina, Protectora animals, Curniola, Sa Barraca, Parella Vella, Vets Ciutadella, Veterinari Perez Sintes, Centre jardineria Orgànic.

Altres: Centre Sociosanitari Santa Rita, Mestral (taller velos), Teatre des Born, Surf & Sail Menorca, Idees Menorquines, Gestoria Basic, Gestoria Pons Anglada, Gestions Ciutadella, Perruqueria Innova, perruqueria Tali’s.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.