Setmanari El Iris del 15 d’agost de 1947

El Setmanari El Iris del 15 d’agost de 1947 a la portada es parlava de l’agricultura com a necessitat per a la millora econòmica i de les inversions que s’hi havien de fer a les Illes per a la millora dels cultius com la selecció de llavors, ús de fertilitzants minerals i orgànics, extinció de plagues,  etc. Es seguia parlant de la capitalitat històrica per a Ciutadella.

Es casaven a Sant Francesc el 12 d’agost Mercedes Mesquida Cavaller i el sergent Manuel García Cabañas. Va beneir el matrimoni Jaume Gener Campins.

Després de setmanes de molta calor, semblava que el temps anava refrescant un poc i a l’hora de tancar la redacció aquella setmana de 1947, el cel estava ennuvolat i semblava que plouria, en un any també de sequera com el present.

Continuaven les obres al varadero del port de Ciutadella amb la seva ampliació.

Es destacava l’augment de turistes els mesos de juliol i agost, que de cada vegada elegien Ciutadella per a passar les seves vacances, cosa que posava de manifest la manca d’hotels i allotjaments turístics.

Partia destinat a Burriana, el salesià Juan Ferrán.

El termini de cobrament voluntari de les contribucions es fixava entre el 17 i el 20 d’agost al Jutja Comarcal.

Havia començat la temporada de caça a Ciutadella.

El Minerva s’enfrontava al Club Aviació de Palma que s’havia desplaçat a Menorca amb hidroavió, ameritzant al port de Fornells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.