S’inicien les obres del tram de l’Argentina

La consellera de Mobilitat, Montse Morlà, s’ha traslladat a la zona acompanyada dels representants de les empreses que conformen la UTE adjudicada i del director d’obra, Rodrigo del Pozo, per a mantenir una darrera reunió abans que comencin les obres del tram de l’Argentina de la carretera general.

La trobada ha permès determinar aspectes de les primeres tasques que es duran a terme, concretar en el terreny punts tècnics i altres detalls de l’execució d’aquestes obres. A més, també s’ha formalitzat la firma de l’acta de replanteig i inici d’obres, que determina que des d’avui, 2 de setembre, s’ha iniciat el contracte d’obres.

La primera part d’aquestes obres contempla treballs en la zona nord, programada de setembre fins a gener. S’ha de tenir en compte que aquesta primera part no preveu afectacions importants en la circulació. La segona part, en la qual s’executarà la zona sud, està previst que comenci a partir de gener. En aquest cas, comportarà la desviació del trànsit.

El contracte d’execució d’aquestes obres preveu una durada total de nou mesos.

La consellera de Mobilitat, Montse Morlà, assenyala que “ara que el nombre de vehicles en circulació comença a reduir-se, podem iniciar les actuacions als laterals de la carretera”. Per altra banda, Morlà demana als usuaris de la carretera que circulin amb precaució i tenguin paciència en cas de produir-se alguna retenció deguda al trasllat de maquinària pesant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.