Actes 8 Març

Des d’Ara Maó demanam que el Consell de Menorca distingeixi la figura de Joan López Casasnovas

Joan Francesc López Casasnovas. Foto: Bep Al·lès©

Des d’Ara Maó hem enviat una carta a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, demanant que la màxima institució insular distingeixi la figura i trajectòria de Joan F. López Casasnovas.

Amb la seva pèrdua encara recent, ben segur que compartim amb bona part de la societat el sentiment d’aflicció i el desig de veure recordat el seu llegat.

Com a filòleg, poeta, polític i un llarg etcètera, va ser una figura clau en diversos moments de canvi que van propiciar la transformació de l’illa. En conseqüència, i atesa tan valuosa trajectòria, demanam al Consell Insular que li atorgui la distinció que consideri més adient, amb la voluntat de tenir cura i fer perdurar la seva aportació essencial a la cultura de Menorca.

Pensam que un reconeixement públic d’aquestes característiques és d’estricta justícia cap a la seva persona. Nosaltres, com a agrupació ciutadana compromesa amb la democràcia, les persones, la justícia, la cultura i l’ecologisme, ideals que ell també defensava, ens adherirem amb orgull a l’esmentada mostra d’estima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.