El chill-out de LÔAC acull la xerrada de l’artista Miguel Tadeo

Aquest passat dimecres va tenir lloc la tercera xerrada del cicle ‘Apropant l’Art Contemporani’, amb el col·loqui de Miguel Tadeo, a la que va assistir nombrós públic, que va omplir per complet, una vegada més, el chill-out de LÔAC.

Persones d’Alaior com d’altres municipis i turistes s’interessaren a saber més d’aquesta interessant figura de l’escena de l’art contemporani que és Miguel Tadeo, un dels artistes més sorprenents de quants tenen obra exposada a LÔAC, i ara també al Centre Cultural Convent de Sant Diego.

Tadeo va manifestar que no es mou d’acord amb tendències ni estudis de màrqueting, com és tan habitual actualment a l’hora de crear art. Va dir que ell té una única motivació, i és expressar-se a través de la pintura per contar allò que l’atreu, li agrada, sense cercar ara una major transcendència ni més profunditat que la que cada un observant la seva obra li vulgui donar a aquesta.

Amb 36 anys és un dels artistes més cercats per l’elaboració de retrats, ja que la seva pinzellada i mirada són àmpliament reconegudes internacionalment. Pel que compta amb obra exposada a destacats museus.

Tadeo té fixada la seva creació d’una manera particular al gènere masculí, el que no és tan usual, ja que la tendència artística en tots els àmbits des de fa anys és dirigir-se cap a l’univers femení.

L’artista va atendre les moltes sol·licituds de fotografies i autògrafs per part d’assistents i es va mostrar molt amable amb totes aquelles persones que a ell es varen atracar per demanar-li qüestions relatives amb la seva tasca.

Va recórrer les instal·lacions de LÔAC així com les del Centre Cultural Convent Sant Diego, on l’Ajuntament d’Alaior també ha organitzat per aquests mesos una exposició de les seves obres més recents.

A la xerrada hi participaren també Isabelle Leurent, col·leccionista, i el batle d’Alaior, José Luis Benejam, a més del públic que va preguntar a l’artista al moment del col·loqui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.