Gazprom atura “completament” el subministrament de gas a través del Nord Stream Rússia tanca l'aixeta a les portes de la tardor al·legant problemes tècnics

Redacció/Barcelona – L’empresa russa Gazprom ha anunciat que atura “completament” el subministrament de gas pel gasoducte Nord Stream, que connecta el golf de Finlàndia amb Alemanya a través del mar Bàltic. En un comunicat, la companyia gasista ha atribuït la interrupció a problemes tècnics com una fuita d’oli a la planta de Portovaia, a tocar de Sant Petersburg, que “no permeten un funcionament segur i sense problemes del motor de la turbina de gas”. Segons Gazprom, aquestes incidències s’han detectat durant inspeccions fetes “amb representants de Siemens”, tot i que l’empresa alemanya ha posat en dubte que les fuites afectin el funcionament de la turbina.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.