‘Els anells de poder’ es converteix en l’estrena més exitosa d’Amazon Prime, amb més de 25 milions d’espectadors

ACN – ‘Els anells de poder’, la nova sèrie basada en l’univers d”El senyor dels anells’ de J. R. R. Tolkien, s’ha estrenat amb més de 25 milions d’espectadors a nivell mundial el primer dia. La sèrie es pot veure des de divendres a Amazon Prime a més de 240 països, també en català, i s’ha convertit en l’estrena més exitosa de la plataforma. Tot i que a la producció hi apareixen personatges de les històries originals de Tolkien –com Galadriel o Sauron–, l’obra no està basada en cap llibre concret de l’autor britànic i situa els fets “milers d’anys abans dels esdeveniments narrats a ‘El hòbbit’ i ‘El senyor dels anells'”. El català Juan Antonio Bayona n’ha dirigit els dos primers episodis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca