Es Castell aprova la gratuïtat de l’escoleta per als alumnes de 2-3 anys en horari de 8:45 a 12:45 h La mesura es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals

 

El Ple municipal extraordinari celebrat la setmana passada va aprovar la suspensió de les quotes dels alumnes de 2-3 anys matriculats al tercer nivell d’educació infantil de l’Escola Infantil Es Castell, corresponents a l’horari comprès entre les 8:45 hores i les 12:45 hores, durant el curs 2022-2023.

La mesura es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals, i es pren en compliment del decret llei 8/2022, de 16 d’agost, del Govern de les Illes Balears.

Quota mensual de 50 euros si es vol ampliar l’horari

Amb aquesta mesura, el Govern assumirà el cost d’aquestes quatre hores lectives (de 8:45 a 12:45 h), i les famílies que vulguin ampliar aquest horari hauran d’abonar les dues hores restants (de 7:45 a 08:45 h i de 12:45 a 13:45 h).

En còmput mensual, el cost d’aquestes dues hores per a les famílies serà de 50 euros, sobre el qual serà aplicable el corresponent règim de reduccions establert a l’ordenança municipal.

La regidora d’Educació, Irene Triay, ha mostrat la seva satisfacció per una mesura “que ha de ser un primer pas per avançar cap a la gratuïtat total de l’etapa de 0-3 anys”, i ha explicat que avui es durà a terme una reunió amb les famílies per informar-les de la mesura.

Triay també ha assenyalat que encara hi ha places disponibles a l’escoleta i ha animat les famílies a inscriure’s.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.