Què busquem en el sexe?

Ariadna Villalta-Sexòloga – Com comentavem en l’anterior article, potser sent “moderns” estem oblidant-nos del “old fashion” o allò “clàssic”.

Molts de nosaltres gaudim de la llibertat i del màxim d’igualtat que podem però moltíssims altres segueixen buscant en el sexe un significat, una connexió.

La pregunta és ¿ÉS EL SEXE NOMÉS SEXE? I la resposta crec que NO ESTÀ EN EL SEXE. La resposta està, segurament, en com tractem l’acció de tenir sexe.

La connexió, la persona especial, que molts busquen no va aparèixer o funcionar perquè hem tingut sexe en la 1a cita. Tampoc perquè haguem esperat a la 2a, 3a o 10a.

Aquesta connexió “especial” és més que sexe però el sexe és una part tan important com moltes altres.

I aquesta és una guerra que les dones hem d’alliberar amb nosaltres mateixes i els homes també amb ells mateixos.

Noies: no ens posem estigmes.

Nois: no tinc cap dret a jutjar.

Pot ser que conegueu a algú que us agrada, amb el que us divertiu, amb el qual balleu sense parar (link cançó “I feel it coming” the weekend) https://youtu.be/qFLhGq0060w

Podeu tenir sexe i que tot funcioni a la perfecció.

Mesos, anys o forever.

Podeu no tenir sexe, esperar, tenir sexe i que funcioni a la perfecció.

Podeu no tenir sexe, esperar i que no funcioni.

Com sempre, i sense cap dubte, la comunicació i la sinceritat són la clau per posar una bona base en la relació que sigui (sexe, amistat, parella…) i no crear falses expectatives, idees, impressions incorrectes o dubtes i interpretacions obertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.