Les festes de Cala en Porter se celebraran el 16, 17 i 18 de setembre amb una trentena d’activitats En total seran 47 cavalls els que participaran en la qualcada durant el cap de setmana

 

Aquest matí, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, Mari López, regidora d’Urbanitzacions i Rafel Quintana, regidor de Festes, han presentat juntament amb John Jones, Sheila Jones i Joaquín Ferrer, de l’Associació de Veïns i Veïnes, les festes de Cala en Porter, que es tornaran a celebrar, després de dos anys d’aturada, el 16, 17 i 18 de setembre, amb una trentena d’activitats.

L’Associació de Veïns, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha preparat un complet programa amb la que la il·lusió festiva retornarà als carrers de la urbanització.

En total seran 47 cavalls els que participaran en la qualcada durant el cap de setmana.

El 9 de setembre començaran les activitats amb la cursa popular, a les 19 h, amb sortida de la plaça Gran. També actuació de Left Handy Project a la plaça Gran, a les 21 h.

Després, el dissabte 10 de setembre tindrà lloc l’esperat pregó i homenatge a les 20 h i el sopar de veïns a la plaça gran. A continuació, actuació del grup Dit i Fet a les 22 h, recorrent els carrers més cèntrics.Per acabar a les 22.30 h hi haurà l’actuació del grup Huracán a la plaça gran.

Altres activitats previstes són una actuació infantil amb les mascotes de ritmo menorca (11 de setembre, 19:30 h), animació de máster class de zumba per petits i grans (13 de setembre, 19 h), actuació musical de Serendipia (14 de setembre, 20:30 h), o l’actuació del grup Ikaara (15 de setembre, 19:30 h). Tot, a la plaça Gran.

Com no, també el 12è campionat de futbol entre seleccions, Espanya- Anglaterra, que tindrà lloc el divendres 16 a les 18 h al camp de futbol 7, o el 5º partit de futbol infantil, que es celebrarà també el divendres, a les 17 h. El mateix dia, a les 20:30, Batu-lo farà un passa-carrers amb sortida des del Bar El Castillo, recorrent els carrers del centre i després hi haurà DJ a la plaça Gran a les 00 h.

Ja durant el cap de setmana, el dissabte hi haurà una competició de castells d’arena per fillets de totes les edats a la platja (11 h), competició de carreres de caiacs a les 11:30 h, una festa infantil a la plaça Gran amb l’arribada del ‘Rey Neptuno’ a les 13 h, i la desfilada de gegants acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior, a les 17 h.

El capvespre a les 18 h sortirà de la qualcada, l’entrega de la bandera al caixer fadrí i incorporació del caixer president, per més tard gaudir del Jaleo de cavalls, únic en tota l’illa de Menorca per la seva ubicació: la platja de Cala en Porter, a partir de les 19,30h. Per acabar, revetlla a la plaça Gran amb Ritmo Menorca, a partir de les 24 h.

Finalment, el diumenge 18, Cala en Porter s’acomiadarà de les seves festes
amb el recorregut de la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior (9 h), la tradicional xocolatada a la plaça gran (9:30 h), la missa de caixers a l’edifici municipal (11:30 h), el Jaleo a la plaça de l’Església (12:15 h), festa de l’espuma a la plaça Gran (18:30 h), actuació de line dancing a la plaça Mevis (20 h) i de Laia Costa i Juan Torres Duo a la plaça Gran (22 h), i finalment, un fi de festes espectacular amb focs artificials a la plaça de l’Església (22:30 h).

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut felicitar i agrair a l’Associació de Veïns la seva energia a l’hora de tornar a organitzar, després de dos anys d’aturada per la Covid-19, unes festes molt estimades i esperades. «Les festes de Cala en Porter són una immensa oportunitat per celebrar tot allò que ens uneix, i són el reflex de la passió dels veïns, veïnes i visitants per unes celebracions singulars», ha dit el batle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.