L’Ajuntament de Ciutadella torna a posar en marxa el programa Patis Oberts 2022 Els patis de CEIP Joan Benejam i CEIP Pintor Torrent estaran oberts fora de l’horari escolar des del 16 de setembre al 31 d’octubre

L’Ajuntament de Ciutadella, com a Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància, i després de la bona acceptació de les primeres edicions i de la demanda per part dels infants i les famílies del municipi, posa en marxa el programa Patis Oberts 2022.

Aquesta iniciativa atén a un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), de l’Agenda 2030 i ofereix dos espais per a gaudir del lleure i del joc en un espai segur, fora de l’horari escolar. En aquest cas es tracta dels patis del CEIP Joan Benejam i del CEIP Pintor Torrent.

Els infants hi podran accedir per jugar i passar una estona de lleure des del 16 de setembre al 31 d’octubre de 2022 en horari de dilluns a divendres de 16:30 a 19:30 h.

Aquesta alternativa d’espai lúdic i esbarjo inclou l’organització d’activitats dinamitzades i dirigides al llarg d’aquest període d’obertura.

Des de l’Ajuntament es demana complir amb les normes d’ús que els interessats podran trobar penjades al recinte per tal d’aconseguir un bon ús del servei i una bona convivència.

Finalment, des del consistori es recomana que els menors vagin acompanyats d’adults, igual que en qualsevol plaça pública o parc de Ciutadella, perquè la responsabilitat de les filles i fills és de les famílies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.