León demana el suport als hotelers menorquins per actualitzar les tarifes d’IMSERSO

Arribada de turistes d'Imserso

La regidora de Ciutadans (Cs) a Ciutadella Isabel León ha demanat avui que s’ofereixi suport als hotelers de l’illa en la seva reivindicació que s’actualitzin les tarifes que reben pels viatges de l’IMSERSO, “que són un element fonamental per a l´economia de Menorca durant l´hivern”.

Per a León, “el que demanen els hotelers és totalment raonable, ja que les tarifes que planteja el Ministeri de Drets Socials no contemplen el fort impacte que té la inflació a la seva activitat”. “Això se suma al fet que cada any hi ha problemes per poder oferir a temps les places de l’IMSERSO a Menorca i per fer-ne una promoció suficient”, ha afegit Isabel León.

Per a la regidora de la formació liberal, “les estades de l’IMSERSO a la nostra illa ja són un clàssic i resulten fonamentals per mantenir l’economia de l’illa en temporada baixa, per la qual cosa no ens podem permetre el luxe de perdre-les”. “Això és especialment important a Ciutadella, el municipi amb més places turístiques de Menorca”, ha apuntat.

Per tot això, la regidora de la formació liberal ha anunciat que “al proper ple de l’Ajuntament presentarem una iniciativa perquè aquest Ajuntament, conjuntament amb el Consell de Menorca, insti el Govern central i el Govern balear a actualitzar les tarifes que es paguen al sector hoteler de l’illa pels viatges de l’IMSERSO, de manera que durant l’hivern es puguin mantenir l’activitat econòmica que generen de manera directa i indirecta aquestes estades”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.