Inaugurada l’exposició “Viewer Discretion is Advised” Es podrà visitar a la sala d’exposicions El Roser fins al pròxim 29 d’octubre, de dimarts a dissabte de 10.30 a 14 h i de 18 a 21 h.

Aquest dissabte s’ha inaugurat a la sala d’exposicions El Roser “Viewer Discretion is Advised” de les artistes Mariya Alipieva, Núria Guerra i Laura Torres Bauzà, comissariada per Aina Pla Planes.

Aquesta exposició col·lectiva gira entorn d’un diàleg entre tres dones, totes elles dividides entre el seu «ser» i el seu «he de ser». Les obres que conformen aquest recorregut conviden a repensar les convencions estètiques; obres que parlen entre elles per construir una única peça que les engloba a totes i en què la bellesa continua essent sempre al capdavant.

Per a aquesta mostra, l’espai expositiu escollit, la sala d’El Roser pren una importància cabdal; com a antic lloc de culte de grans dimensions, la seva arquitectura reforça i posiciona les obres presentades en un nou paradigma.

És per això que les artistes han apostat per la creació d’obres de nova factura i instal·lacions específiques per al lloc, per tal d’acomodar-se a l’espai, tan en forma com en concepte.

A partir de la idea de relació entre allò personal i allò col·lectiu, entre el fragment i el tot, aquesta proposta consisteix a portar aquesta idea més enllà de la seva producció individual, entenent l’exposició com una gran instal·lació conjunta. Aquest tot, fruit del diàleg a tres bandes, anirà ocupant la sala expositiva, per tal d’amplificar i donar més contundència a unes preocupacions comunes i que tenen a veure amb les relacions entre el món íntim i el món compartit, amb el temps i el seu efecte, amb la violència subtil que habita en el nostre dia a dia i amb l’acumulació d’experiències com a factor condicionant d’allò que som.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca