Joan Carles de Borbó assistirà al funeral d’Isabel II L'emèrit es trobarà a l'acte amb la seva dona Sofia i amb Felip VI, que també ha confirmat l'assistència

 

ACN Madrid – Joan Carles de Borbó assistirà al funeral per la reina d’Anglaterra Isabel II que tindrà lloc dilluns vinent, segons han confirmat fonts de la Zarzuela. Tant ell com la seva esposa, Sofía, han confirmat la intenció de ser-hi, han indicat des del palau reial. El rei emèrit es trobarà en el comiat a Isabel II amb Felip VI, després de la trobada que van mantenir a l’estiu a Espanya. Era la primera vegada que Joan Carles tornava a l’Estat després d’haver marxat a Abu Dabi enmig de les investigacions judicials contra ell per presumpta corrupció, investigacions que van quedar arxivades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca