Els curtmetratges Distància i Un parell de cançons després, premis del públic del FICME 2022 Mediterráneo, de Marcel Barrena, reconeguda amb el premi 'Illes en llarg'

Projecció de Mediterráneo i concert de Guiem Soldevila

El Festival Internacional de Cinema de Menorca va acomiadar ahir una setena edició marcada pel gran èxit de públic en les seves projeccions a El Castell de Sant Antoni de Fornells, el Parc des Freginal, l’Ateneu de Maó i els Cinemes Moix Negre de Ciutadella, que des del passat 8 de setembre han acollit una programació amb forta presència del talent balear, actuacions musicals, activitats familiars i de debat amb el cinema social i la sostenibilitat en el punt de mira.

Distància

Els espectadors del certamen han atorgat el premi Talent jove al curtmetratge Distància, d’Abril Pelegrí, i Balears en Curt a Un parell de cançons després, de Jaume Carrió. De la proposta de llargmetratges, el públic ha reconegut amb el premi Illes en llarg la pel·lícula Mediterráneo, de Marcel Barrena, film que ressegueix una dramàtica història real sobre la solidaritat com a acte de subversió i la fugida com a acte de supervivència.

El Festival Internacional de Cinema de Menorca compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el suport del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament de Maó i l’Ajuntament des Mercadal.

Palmarès FICME 2022

Un parell de cançons després

TALENT JOVE
Distància (Abril Pelegrí)

BALEARS EN CURT
Un parell de cançons després (Jaume Carrió)

ILLES EN LLARG
Mediterráneo (Marcel Barrena)

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.