Alaior acollirà aquest divendres la 5a Fira de d’Esports

La zona del poliesportiu municipal serà aquest divendres escenari d’una mostra de la gran oferta esportiva que té Alaior. Es tracta de la 5a Fira d’Esports, un dels esdeveniments amb més acceptació de l’any.

Un total de 21 entitats i empreses esportives del poble donaran informació sobre les diferents disciplines que ofereixen, i també duran a terme exhibicions dels diferents esports que es practiquen durant la temporada esportiva a Alaior.

Així mateix, durant el transcurs d’aquesta, el batle José Luis Benejam i el regidor d’Esports Rafel Quintana, faran entrega d’un reconeixement als millors esportistes i clubs de la passada temporada.

Les entitats i clubs que participaran en aquesta fira són: CE Alaior, CB Jovent Alaior, Club Hípic Alaior, Club Voleibol Alaior, Gimnàstica Rítmica Alaior, Club Bàdminton Alaior, Club Automodelisme Alaior, Club Patinatge Alaior, Centre Cultural Escacs, Centre Cultural Billar, Club Aikido Alaior, Club Karate Alaior, Club Tenis Taula Alaior, Associació Històrica de Futbol, Club Agility Alaior, Lô Esport, Agility d’Alt s’Era, Viki Ball, Pau Gym, Biosport i ABSA.

Rafel Quintana, regidor d’esports ha dit que «la Fira d’Esports és una molt bona oportunitat per conèixer totes les modalitats esportives que es duen a terme a Alaior, i perquè els ciutadans puguin provar-los i vegin quin és el que més els agrada, per després apuntar-se. Alaior té una gran oferta esportiva, gràcies a totes les entitats i empreses que donen un molt bon servei de qualitat, de salut i de competició als ciutadans i ciutadanes».

La Fira d’Esports se celebrarà de les 18.30 a 21.30h, i és d’entrada gratuïta.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.