Menorca Talaiòtica - Unesco

L’OMS veu la “meta” per vèncer la covid però demana “no parar de córrer” fins a arribar-hi El director general de l'ens creu que no s'ha estat mai "en millor posició" per acabar amb la pandèmia

 

El director general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus

ACN Barcelona – L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha afirmat aquest dimecres que veu la “meta” per vèncer la covid, però ha demanat “no parar de córrer” fins a arribar-hi. El director general de l’ens, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha comparat la cursa per acabar amb la pandèmia amb una marató, i ha subratllat que, com els corredors d’aquesta disciplina quan veuen la cinta final, el que toca és esprintar. “La setmana passada la xifra de morts per la pandèmia va ser la menor des del març del 2020. No hem estat mai en millor posició per acabar amb la covid. Veiem la línia de meta, estem en posició de guanyar, però ara és el pitjor moment per parar de córrer, és l’hora d’accelerar”, ha dit.

Ghebreyesus ho ha dit durant una roda de premsa per parlar de qüestions d’actualitat sobre salut, durant la qual ha convidat a prendre “l’oportunitat” que es presenta per posar el punt i final a la pandèmia.

En aquest sentit, el màxim responsable de l’OMS ha anunciat que la institució ha elaborat un document “basat en l’evidència dels últims 32 mesos” adreçat als països d’arreu del món perquè sàpiguen com fer front a la pandèmia des del punt de vista sanitari però també, entre d’altres, des de l’econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.