Menorca Talaiòtica - Unesco

Ciutadella instarà el Govern a actualitzar les tarifes que reben els hotels pels viatges de l’IMSERSO gràcies a una iniciativa de Cs Podem i Mes votaren en contra

El Ple de l’Ajuntament de Ciutadella va aprovar dijous la proposta del grup Ciutadans (Cs) d’instar el Govern central i el Govern balear a actualitzar les tarifes que es paguen al sector hoteler de l’illa pels viatges de l’IMSERSO.

D’aquesta manera, segons ha explicat la regidora de Cs a Ciutadella, Isabel León, “el nostre Ajuntament oferirà el suport que necessita el sector hoteler menorquí per poder mantenir durant l’hivern les estades de l’IMSERSO, que té un impacte econòmic molt significatiu a l’illa durant la temporada baixa”.

“Ens crida molt l’atenció que aquesta iniciativa no s’hagi pogut aprovar per unanimitat, ja que va tenir els vots en contra de Podem i de Més, que no sembla preocupar-los que la nostra localitat, la de més places hoteleres de l’illa, perdi una font de activitat tan important com aquests viatges”, ha afegit León.

Així mateix, el Ple va oferir un suport unànime a una altra proposta de Cs en aquest municipi que permetrà posar fi a l’estat “lamentable” en què es troben algunes àrees de la Cala a Blanes.

El regidor de Cs a Ciutadella Eudimio Carrasco, encarregat de defensar aquesta proposta, ha explicat que “l’equip de govern s’ha compromès a contactar amb els propietaris dels locals i parcel·les que estan actualment abandonats, de manera que compleixin les ordenances i els mantinguin en un estat de salubritat adequat”. Per a Carrasco, “l’aspecte que presenten molts dista molt de la imatge de qualitat que volem oferir als nostres visitants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.